Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα προεδρεύσει στη Σύνοδο Κορυφής για τη ΝΑ Ευρώπη

Στην Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη θα προεδρεύει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε κατά τη χθεσινή ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι ο προεδρεύων της Συνόδου, θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων για να συζητήσουν για το μέλλον της περιοχής σε μια κρίσιμη συγκυρία που αναδεικνύει περισσότερο από ποτέ πόσο σημαντική είναι η ενίσχυση των σχέσεων καλής γειτονίας, αλλά και η προετοιμασία των χωρών της περιοχής μας για την ενσωμάτωση τους σε ευρωατλαντικούς θεσμούς.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Το πρωί στις 07.45, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 ενώ πριν από την έναρξη των εργασιών της Συνόδου ο Πρωθυπουργός θα περιοδεύσει στην περιοχή της Θέρμης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17.40, θα προεδρεύσει στην ετήσια Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SouthΕast Europe Cooperation Process – SEECP ) που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Στις 20.00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στον Τύπο και στη συνέχεια θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις