Συνελήφθη Κροάτης σε όχημα με οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ με κατεύθυνση την Αθήνα…

Στην περιοχή έξω από τα Ιωάννινα, ένα λεωφορείο mini bus που μετέφερε 17 επιβάτες, υπόκειται σε έλεγχο από αστυνομικούς. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ανακαλύφθηκε ότι οι επιβάτες αυτοί είναι φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας Παναθηναϊκός και επιβαίνουν στο λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟ με την Μαρσέιγ.

Ανάμεσά τους και ένας Κροάτης. Γίνονται έρευνες να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στα ΄ επεισόδια .

Το λεωφορείο, το οποίο μεταφέρει τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού, ακολουθεί την πορεία του για την Αθήνα υπό την συνοδεία περιπολικών οχημάτων. Οι επιβάτες υποστήριξαν ότι διαθέτουν εισιτήρια που θα παραλάβουν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο αριθμός των συλληφθέντων αυξήθηκε σε 104. Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται οι πέντε Κροάτες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, καθώς και ένας 19χρονος ομοεθνής τους που εντοπίστηκε σε λεωφορείο για τα Τίρανα.

Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα και έχουν οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, από τους 104, 97 είναι Κροάτες, δύο Έλληνες, ένας Αλβανός, ένας Αυστριακός, ένας Γερμανός και ένας Βόσνιος. Ένας ακόμα Κροάτης που περιλαμβάνεται στη δικογραφία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Εν τω μεταξύ, έξω από την Εισαγγελία εκδηλώνεται οργή του κόσμου ενάντια στους χούλιγκαν. Οι πολίτες που έχουν συγκεντρωθεί εκφράζουν την αγανάκτησή τους και απαιτούν δικαιοσύνη. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δικογραφία περιλαμβάνει κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Οι αρχές εξακολουθούν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, περιλαμβανομένης της προσπάθειας εντοπισμού του δράστη που προκάλεσε το θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ογκοδέστατη δικογραφία που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς περιλαμβάνει μόνο κακουργηματικές κατηγορίες, με βασικότερη αυτή της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε την Τρίτη (08/08) DNA από τους συλληφθέντες και υπάρχει η αισιοδοξία πως ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή είναι ανάμεσα στους 94 που έχουν οι Αρχές στα χέρια της

Σχετικές δημοσιεύσεις