Συνελήφθη ο Ραούλ Μπράβο ως εγκέφαλος σε κύκλωμα «στημένων»

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα μια απίστευτη είδηση, που προκαλεί… σεισμό στο ποδόσφαιρο της χώρας! Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Servimedia, αρκετοί παίκτες, ανάμεσά τους και ο πρώην διεθνής αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού, Ραούλ Μπράβο, συνελήφθησαν για υποτιθέμενους στημένους αγώνες στην πρώτη και την δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πώς εμπλέκεται ο Ραούλ Μπράβο

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε πηγές της αστυνομίας, ο Ραούλ Μπράβο φέρεται να είναι ο επικεφαλής.

Επίσης, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι οι παίκτες, Μπόρχα Φερνάντες της Βαγιαδολίδ, Κάρλος Αράνδα, πρώην παίκτης πολλών ομάδων της Primera, Σαμού Σάιθ της Χετάφε και Ινίγκο Λοπεθ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ). Επίσης, συνελήφθη και ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγκουστίν Λασαόσα.

Όπως γίνεται γνωστό, η συγκεκριμένη επιχείρηση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (28.05.2019). Εναντίον των συλληφθέντων υπάρχουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις