Συνελήφθη 28χρονο μοντέλο για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε… ως <<ελιξίρια ομορφιάς>>

Δημοσίευση 31/5/2022 | 20:34

Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο-χορεύτρια, συνελήφθη με ένταλμα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 28χρονη, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται στη Μύκονο, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).

Στις 7 Φεβρουαρίου είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου. με το προκάλυμμα της αποστολής “ελιξίριων ομορφιάς”.

Μάλιστα οι δύο γυναίκες, διατηρούσαν και ιστοσελίδα πώλησης “ελιξίριων ομορφιάς”, μέσω της οποίας λάμβαναν τις παραγγελίες των ναρκωτικών ουσιών.Συγκατηγορούμενος της 31χρονης και της 28χρονης χορεύτριας από τη Βραζιλία είναι και ένας 48χρονος Έλληνας.

Σχετικές δημοσιεύσεις