Σύλληψη για ναρκωτικά και κλοπές

Συνελήφθη χθες (21 Απριλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς απέκρυπτε σε ακατοίκητη οικία, από κοινού με ανήλικο αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 15,1 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 77,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης κατασχέθηκαν και 2 δίκυκλες μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (21 Απριλίου 2023) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς νωρίτερα μαζί με ακόμα έναν ημεδαπό άνδρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, αφαίρεσαν 2 δίκυκλα μοτοποδήλατα, εκ των οποίων το ένα βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Εξιχνίαση κλοπών

 Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 30 προς 31 Μαρτίου 2023, διέρρηξε επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε καλώδια ηλεκτροδότησης, που σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας, η αξία των αφαιρεθέντων και η φθορά που προκλήθηκε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης ανέρχεται στις 20.000 ευρώ. Μέρος των κλεμμένων καλωδίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
 Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 23 ης Μαρτίου 2023 αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο οικίας σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένα ποδήλατο αξίας 5.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Το κλεμμένο ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Σχετικές δημοσιεύσεις