Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Σερρών: Ευχαριστούμε τον Τάσο Χατζηβασιλείου για τη στήριξή του στον τομέα της ψυχικής υγείας

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Οικογενειών/Φροντιστών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία, τη Νόσο Alzheimer και Συγγενείς Διαταραχές Νομού Σερρών στον βουλευτή Σερρών και Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Χατζηβασιλείου, για τη συνδρομή του ώστε να συμπεριληφθεί η ΜΨΥ Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια στον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Σερρών: 

Αξιότιμε κ. Βουλευτά,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη σας στο έργο του ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών.

Η απόφασή σας να συνδράμετε τα μέγιστα για τη συμπερίληψη της ΜΨΥ Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια στην Π.Ε. Σερρών στην με αρ. πρωτ. 4557/231/2024 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΑΔΑ: 6ΝΘ7465ΦΥΟ-ΚΟΨ) του Υπουργείου Υγείας, ως δείγμα αναγνώρισης του έργου που προσφέρουμε από το 1998 στον τομέα της ψυχικής υγείας στην Π.Ε. Σερρών, ήταν καθοριστική.

Χωρίς εσάς η Π.Ε. Σερρών θα είχε μείνει έξω από τον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό. Χάρη σ’ εσάς και στις προσπάθειες που σαν φορέας θα καταβάλλουμε αφού η πρότασή μας έγινε αποδεκτή από το Υπουργείο Υγείας, τα άτομα με άνοια και οι περιθάλποντές τους στην Π.Ε. Σερρών θα έχουν πλέον πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

Η εμπιστοσύνη σας στο ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση και με αίσθημα ευθύνης θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινότητας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις