Τεράστια ουρά για το εμβόλιο που έβγαλε «προσφορά» η 4η ΥΠΕ για την Black Friday

Ίσως η πιο ευχάριστη ουρά σχηματίστηκε σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία της Αριστοτέλους όχι για την αγορά κάποιας ηλεκτρικής συσκευής, ή κάποιου ρούχου, αλλά για να κάνουν το εμβόλιο , χωρίς ραντεβού,κατά της Covid – προσφορά της 4ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, για τη μέρα προσφοράς black friday

Ενώ μπροστά στα εμπορικά καταστήματα δεν υπήρχαν καθόλου ή υπήρχαν μόνο μικρές ουρές, ο αριθμός των ενήλικων πολιτών, μεταξύ των οποίων και έγκυες, που πήγαν στην Πλατεία Αριστοτέλους για να κάνουν πρώτη ή αναμνηστική δόση του εμβολίου στις Κινητές Μονάδες της 4ης ΥΠΕ, σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μιας ώρας ξεπέρασε τους 300.

Οι δύο Κινητές Μονάδες ξεκίνησαν τους εμβολιασμούς στις 11 το πρωί και συνέχισαν έως τις 7 το απόγευμα, ενώ το εμβόλιο που χρησιμοποιείται είναι της Pfizer. Πολλοί ήταν οι πολίτες που πήγαν να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ υπήρχαν και άνθρωποι που προσήλθαν να κάνουν την αναμνηστική δόση για να αποφύγουν την πολυήμερη αναμονή για ένα ραντεβού. Οι μόνοι που έφυγαν «παραπονεμένοι» ήταν αυτοί που ήδη είχαν κλείσει ραντεβού για την τρίτη δόση και δεν το είχαν ακυρώσει κι αυτοί που είχαν εμβολιαστεί πριν από διάστημα μικρότερο των έξι μηνών.

Σχετικές δημοσιεύσεις