Της είπε ότι θα την παντρευτεί ”όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα” και το έκανε πράξη!

Της είπε ότι θα την παντρευτεί ''όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα'' και το έκανε πράξη!«Θα σε παντρευτώ όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα…».

Πόσοι άραγε έδιναν αυτή την υπόσχεση μέχρι και λίγες μέρες πριν; Πόσες γυναίκες περίμεναν καρτερικά τον Δικέφαλο να ανοίξει τα φτερά του για τον δικό τους ξεχωριστό λόγο;

Και φυσικά οι υποσχέσεις είναι για να γίνονται πράξη, κάτι που δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένας νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου σήκωναν το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης και αυτός δεν έχασε χρόνο να τηρήσει την υπόσχεσή του.

«Ήρθε η ώρα. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», είπε κάτω από τον Λευκό Πύργο και εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμός από τον κόσμο που είχε πλημμυρίσει τους δρόμους.

Το SDNA έψαξε και βρήκε το ζευγάρι που σύντομα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, το οποίο μιλάει για την πρόταση που έγινε… viral σε όλο τον κόσμο.

Ο Αλέξανδρος εξομολογείται στο SDNA:

-Αλέξανδρε το είχες σκεφτεί να γίνει κάπως έτσι η πρόταση;

Είχα δώσει την υπόσχεση μου ότι όταν πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα κάνω πρόταση γάμου και το τήρησα. Στην καρδιά της πόλης που φλεγόταν για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και φυσικά με την κοπέλα που είναι τα πάντα για εμένα! Έγινε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί.

-Είχες δώσει υπόσχεση στην κοπέλα σου πως θα την παντρευτείς όταν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα. Πως αντέδρασε αυτή τότε;

Όλο αυτό ξεκίνησε περίπου 12 χρόνια πριν όταν πρωτογνωριστήκαμε.

Ήταν αναμενόμενο οτι κάποια στιγμή,θα γινόταν η επίμαχη ερώτηση για το πότε θα παντρευτούμε. Τότε αυθόρμητα της απάντησα όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα!Το θεωρούσα αρκετά μακρινό μιας και η ομάδα ήταν σε δύσκολη περίοδο τότε και να σου πω την αλήθεια ήμουν και μικρός για γάμο!Πώς αντέδρασε η κοπέλα μου;Περίμενε υπομονετικά όλο αυτό το διάστημα!

-Ποια είναι τα συναισθήματά σου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που ζεί το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚτσής. Ζούμε όλα αυτά που είχαμε ονειρευτεί τόσα χρόνια. Νιώθω ευλογημένος που η γενιά μου,μεγαλώνει στο δρόμο που ονειρεύτηκε. Χαρά, περηφάνια, ανακούφιση, ενθουσιασμό. Κυρίως βλέποντας το μέλλον που έρχεται με νέους στόχους, νέο όραμα. Τον ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταγωνιστή.

-Μοιράζεστε την ίδια… τρέλα για τον ΠΑΟΚ με την μέλλουσα γυναίκα σου;

Φυσικά, είναι και αυτή ΠΑΟΚτσάκι! Ειδικά με την πορεία της ομάδας τελευταία είχε ενθουσιαστεί πολύ για το επικείμενο πρωτάθλημα αλλά μεταξύ μας και για το δαχτυλίδι! Αν υπάρχει κοινή τρέλα; Nομίζω το βίντεο τα λέει όλα!

-Πως βίωσες την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τη στιγμή που έκανες την πρόταση σε μία τέτοια ιδιαίτερη στιγμή, μέσα σε τόσο κόσμο και εν μέσω των πανηγυρισμών;

Πολύ έντονα συναισθήματα…Ανταμείφθηκαν οι κόποι πολλών ετών,οι προσδοκίες έγιναν πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό της πόλης.

Στο Λευκό Πύργο ήταν μαγικά,η κατάλληλη στιγμή να κάνω πρόταση γάμου στον άνθρωπο της ζωής μου. Μέσα σε αυτή τη μεθυστική ατμόσφαιρα και ανάμεσα στο πλήθος κόσμου ήμασταν μόνο εγώ και εκείνη…μόλις είπε το ναι,είχα ήδη σηκώσει το νταμπλ!

Αυτό είναι σωστό! Αυτό είναι σωστό! Πρωτάθλημα, μονόπετρο στον Πύργο το Λευκό!

πηγή sdna.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις