Τι είναι το σεξ 669 που πρότεινε στους εργαζομένους του το αφεντικό της Alibaba και προκάλεσε σάλο

Τι είναι το σεξ 669 που πρότεινε στους εργαζομένους του το αφεντικό της Alibaba και προκάλεσε σάλοΠοικίλα σχόλια προκάλεσε η συμβουλή του Τζακ Μα, του ιδρυτή της Alibaba, σε νεόνυμφους υπαλλήλους να κάνουν σεξ

έξι φορές τη μέρα, έξι ημέρες την εβδομάδα.

Ο Τζακ Μα, ο πλουσιότερος άντρας της Κίνας που εκφράζει τις απόψεις του σε σοβαρά οικονομικά ζητήματα όπως τη διαμάχη Κίνας-ΗΠΑ, μιλώντας σε μαζικό γάμο της εταιρείας του, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 10 Μαΐου, στα κεντρικά γραφεία της Alibaba δήλωσε: «Στην εργασία εστιάζουμε στο πνεύμα του 996. Στη ζωή θα πρέπει να ακολουθήσουμε το 669».

Οι γάμοι των εργαζομένων της Alibaba
Στο παρακάτω ποστ που ανέβασε η Alibaba υπάρχουν φωτογραφίες τους Τζακ Μα και στιγμιότυπα από τους γάμους των εργαζομένων της Alibaba.

Στιγμιότυπα από τον μαζικό γάμο
Τι είναι το σεξ 669 που πρότεινε το αφεντικό της Alibaba
Το σχόλιο έχει να κάνει με το πρόγραμμα εργασίας που ακολουθεί το προσωπικό της εταιρείας και έχει εκθειάσει ο Τζακ Μα. Το «996» αφορά βάρδιες μεταξύ 09:00 π.μ. και 09:00 μ.μ., έξι ημέρες την εβδομάδα. Σύμφωνα με την παραλλαγή στη ζωή, η συμβουλή του Κινέζου προτρέπει μαραθώνιο σεξ, έξι φορές σε έξι ημέρες.

«Τι είναι 669; Εξι ημέρες, έξι φορές, με τη διάρκεια να είναι το κλειδί», είπε χαρακτηριστικά ο Τζακ Μα στα 102 ζευγάρια που βρίσκονταν στην τελετή. Εάν αναρωτιέστε τι είναι το «9», στα κινεζικά η λέξη «εννέα» είναι ομόφωνη με τη λέξη «μακρά».

Οι δηλώσεις του Τζακ Μα προκάλεσαν πολλά σχόλια, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς στο καλό γίνεται κάποιος να έχει ενέργεια να δουλεύει από τις 09:00 μέχρι τις 21:00 και να κάνει και σεξ έξι στις επτά ημέρες!

Σχετικές δημοσιεύσεις