Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει δυναμικά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ

επιμελητήριο Σερρών
Με δικό του Περίπτερο και 10 επιχειρήσεις το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2024, που θα διεξαχθεί στο MEC Παιανίας, στις 3-5 Φεβρουαρίου.
Η υψηλού κύρους έκθεση Τροφίμων και Ποτών θα προσφέρει τη δυνατότητα στους Σερραίους παραγωγούς και επαγγελματίες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να κάνουν σημαντικές συναντήσεις και γνωριμίες. Με στόχο την εξωστρέφεια, συνεχίζουμε τη δυναμική μας παρουσία σε εκθέσεις.
Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετέχει στην 30η AGROTICA.
Η μεγάλη Διεθνής Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμών και εφοδίων έρχεται για ακόμη μία χρονιά φέτος στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO, στις 1-4/2/2024.
Σε μία περίοδο που οι προκλήσεις για τον πρωτογενή τομέα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, η Διεθνής Έκθεση Agrotica δίνει την ευκαιρία για γνώση, επαφές και δικτύωση σε όσους συμμετάσχουν. Το Επιμελητήριο Σερρών με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν θα δώσουν δυναμικό «παρών».
Σύσκεψη στο Επιμελητήριο για τα αγροτικά ζητήματα – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών από τους παραγωγικούς φορείς
Τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες και τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η νέα ΚΑΠ ανέλυσαν οι εκπρόσωποι του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Σερρών, Διαμαντής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Παναγής, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου, προκειμένου να ενημερώσουν αναλυτικά την ΟΕΒΕΣΣ και τον Εμπορικό Σύλλογο.
Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς επισήμανε πως τα προβλήματα των αγροτών είναι γνωστά και σοβαρά και επηρεάζουν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά κατ’ επέκταση όλη την αγορά και τις επιχειρήσεις. Τόνισε δε, πως το Επιμελητήριο Σερρών, στους κόλπους του οποίου ανήκουν και οι αγρότες μέσω του αγροτικού τμήματος που λειτουργεί, ανταποκρίθηκε στο αίτημα για σύγκληση της σύσκεψης, ώστε όλοι να ενημερωθούν αναλυτικά για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των αγροτών.

Σχετικές δημοσιεύσεις