Το μυστικό που κρύβεται στο λογότυπο της Toblerone – Εσείς μπορείτε να το διακρίνετε;

Η πασίγνωστη ελβετική σοκολάτα γάλακτος «Toblerone» έχει μια περίεργη εικόνα κρυμμένη στο λογότυπό της.

Ενώ νομίζαμε ότι είχαμε κοιτάξει το κόκκινο και κίτρινο λογότυπο αρκετά ώστε να μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας, φαίνεται ότι δεν κοιτάξαμε αρκετά καλά, όπως διαπίστωσε ένας χρήστης του Twitter που ονομάζεται Stephanie.

Η Stephanie πήρε στον γιο της την πρώτη του Toblerone, όταν παρατήρησε κάτι κρυμμένο στα βουνά της συσκευασίας και αμέσως μοιράστηκε τα νέα στο Twitter.Remaining Time-0:00FullscreenMute

«Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, ανακάλυψα ότι υπάρχει μια αρκούδα στο λογότυπο της Toblerone» είπε χαρακτηριστικά.

Ναι, υπάρχει μια ολόκληρη αρκούδα στο λογότυπο της Toblerone και πλέον δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τη συσκευασία χωρίς να σοκαριστούμε.

Toblerone

Για όποιον λοιπόν αναρωτιέται γιατί υπάρχει αρκούδα στο λογότυπο, στην πραγματικότητα είναι το σύμβολο της Βέρνης της Ελβετίας, απ’ όπου προέρχεται η λαχταριστή σοκολάτα, ενώ το βουνό που κρύβεται μέσα σε αυτό αντιπροσωπεύει το Matterhorn.

Αν και δεν ήμασταν οι μόνοι που δεν αναγνωρίσαμε την ύπουλη αρκούδα, καθώς 30,6 χιλιάδες χρήστες στο Twitter φαίνεται να συμφωνούν με τη Stephanie.

Ένας χρήστης έγραψε: «Δεν το είχα δει ποτέ αυτό!!!! Ο γιος σας είναι πανέξυπνος!»

Άλλοι, ωστόσο, δεν έδιναν δεκάρα για την αρκούδα και ήθελαν απλώς να βρουν την αγαπημένη τους παραλλαγή της μπάρας: «Ξέχνα την αρκούδα, προσπαθώ ακόμα να βρω μια εκδοχή με μαύρη σοκολάτα».

Σχετικές δημοσιεύσεις