Το Wine2Wine Fest επιστρέφει στις 7 & 8 Μαΐου!

Η ομάδα Wine2Wine επιστρέφει και φέτος στις 7 & 8 Μαΐου με το δεύτερο  Wine2Wine Fest 2023, στον μοναδικό χώρο του Οmega Yacht Club.

Το Wine2Wine Fest αποτελεί μια ξεχωριστή έκθεση κρασιού, η οποία  ευελπιστεί να αποτελέσει θεσμό στο οινικό γίγνεσθαι της χώρας.

Συνολικά 50 εκθέτες θα εκπροσωπήσουν πάνω από 90 από τα πιο σημαντικά οινοποιεία από όλη την Ελλάδα καθώς και δίκτυα εμπορίας οίνου από τον παγκόσμιο αμπελώνα και θα εκθέσουν τα ξεχωριστά κρασιά τους, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι επισκέπτες μας, ενώ παράλληλα θα διοργανωθούν  παρουσιάσεις, ημερίδες και master classes. Το περιβάλλον του Wine2Wine, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα για διαπροσωπικές B2B συζητήσεις μεταξύ εκθετών και επαγγελματιών καθώς και prive οινογνωσίες. 

Η εκδήλωση φέρει την στήριξη του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), ως φορέα εκπροσώπησης των επαγγελματιών της εστίασης. 

Λίγα λόγια για εμάς

Η  αγάπη μας για το κρασί αλλά και η μακροχρόνια επαγγελματική μας δραστηριοποίηση στον τομέα της εστίασης και του εμπορίου οίνου ήταν η αφορμή για τη δημιουργία της οινικής ομάδας Wine2Wine, η οποία εδρεύει στην Πάτρα. Δημιουργοί της ομάδας ο Άκης Ξένος και ο Ανδρέας Τζούδας.

Και οι δύο έχουν φοιτήσει στην W.S.P.C. LTD (Wine Spirits Coffee Beverages).

Ενδεικτικές δράσεις της ομάδας μας είναι οινικά δρώμενα, εκθέσεις κρασιού, οινογνωσίες, οινικές αποδράσεις και πολλά άλλα.

Ωράριο

Κυριακή 11:00-19:00- Οινόφιλο κοινό 

Δευτέρα 11:00-19:00:  Επαγγελματίες οίνου και εστίασης

Εισιτήρια

Προπώληση: Viva 10€ (https://www.viva.gr/tickets/happenings/wine2wine-fest-2023/

Ταμείο: 12€

(Η τιμή περιλαμβάνει ποτήρι και μπλοκ γευσιγνωσίας)

Σχετικές δημοσιεύσεις