Τρόφιμα για ευάλωτες ομάδες συγκεντρώνουν δεκατέσσερις φορείς

Τρόφιμα για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες συγκεντρώνουν ενόψει του Πάσχα δεκατέσσερις κοινωνικοί φορείς. Πρόκειται για την τρίτη συγκέντρωση τροφίμων και υλοποιείται σε συνέχεια της επιτυχημένης δράσης που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, με τη συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων συνολικής αξίας 14.083 ευρώ, τα οποία διανεμήθηκαν σε όσους το είχαν ανάγκη. 

Η δράση ξεκίνησε στις 5 Απριλίου και θα «τρέχει» ως τις 14 του ίδιου μήνα. Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στο κεντρικό κτίριο της ΧΑΝΘ ή στο παράρτημα της ΧΑΝΘ στην Καλαμαριά, ενώ για την καλύτερη οργάνωση της δράσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στην ηλεκτρονική σελίδα https://bit.ly/2RimgK1. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό της δράσης (πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της ΧΑΝΘ). 

Για τη συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή τροφίμων θα ακολουθηθεί η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Σχετικές δημοσιεύσεις