ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ??

Δυστυχώς υπάρχει σίγουρα και είναι οικονομικός, διαφαίνεται από τις δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις των ηγετών που επηρεάζουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Η Αμερική ως παγκόσμια οικονομοστρατιωτική δύναμη από το 1945, βλέποντας τις οικονομικές συμφωνίες που σύναπτε η Γερμανία με την Ρωσία σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εις βάρος των υπόλοιπων κρατών της ΕΕ την σταμάτησε βίαια βάση των συμφωνιών που είχε υπογράψει η Γερμανία με τις νικήτριες χώρες του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.
Το ΝΑΤΟ ως οργανισμός που απαρτίζεται από χώρες του Ευροατλαντικού συμφώνου για την ασφάλεια των κρατών που το απαρτίζουν προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δαχτυλίδι γύρω από τον Ρώσικο παράγοντα.
Αυτό είχε ως επακόλουθο αντίδρασης οικονομικής την ενίσχυση και σύσφιξη χωρών της Ευρασίας και Ασίας όπως.
Ρωσία, Ιράν, Πακιστάν, Ινδία, Κίνα, ΗΑΕ, Νότια Αφρική και αρκετά ακόμα κράτη Ειρηνικού και Νότιας Αμερικής.
Η σύσφιξη αυτών των κρατών είναι οι BRICS δλδ το ανταγωνιστικό οικονομικό μπλοκ κρατών με τις ΗΠΑ.
Η παγκόσμια πλέον οικονομία βρίσκεται σε περιδίνηση από τις επιπτώσεις των λοκνταουν τρία ως ώρας τον αριθμό.
Το πρώτο έγινε επί 45 μέρες με το τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους πύργους του παγκόσμιου εμπορίου, από το κλείσιμο της οικονομίας Αμερικής και Αγγλίας φάνηκαν από τότε οι επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία

Τα επισιτιστικά προβλήματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε αδύναμες οικονομικά χώρες μία από αυτές είναι και η Σρι Λάνκα, η οποία με το ιδιότυπο καθεστώς οικογενειοκρατίας κατέστρεψε τον γεωργικό, κτηνοτροφικό, επιχειρηματικό και ενεργειακό τομέα. Ακολουθώντας μία εντελώς αλλοπρόσαλλη πολιτική για πράσινη ενέργεια βρέθηκε σε ενεργειακή πλήρη φτώχια και πείνα στον λαό της.
Από μία Ινδή ακτιβίστρια ως σύμβουλος για την μετατροπή της χώρας να είναι σε πλήρη πράσινη ενέργεια κατέστρεψε τελικά οικονομικά την Σρι Λάνκα. Και έτσι εκδιώχθηκε από την εξουσία ο πρόεδρος της χώρας μαζί με την οικογένεια του.

spyros spyrakis και στο youtube

Σχετικές δημοσιεύσεις