«Χρυσή» διάρρηξη σε διαμέρισμα – Πήραν 200.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο και ρολόγια αξίας

Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε το βράδυ της Πέμπτης (18/1) ένα διαμέρισμα τρίτου ορόφου στον Πειραιά με τους δράστες να αποχωρούν έχοντας στα «μπαγκάζια» τους 200.000 ευρώ σε μετρητά καθώς και τρία πανάκριβα ρολόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μεταξύ 18.00 και 23.00 το βράδυ, ενώ ο τρόπος με τον οποίο εισέβαλαν στο σπίτι οι «ποντικοί» είναι κινηματογραφικός.

Αρχικά οι διαρρήκτες παραβίασαν την εξώπορτα μίας ακατοίκητης πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το διαμέρισμα στόχο και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο.

Στη συνέχεια, παραβιάζοντας και πάλι την πόρτα, εισήλθαν σε ένα επίσης ακατοίκητο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου το οποίο συνορεύει με το διαμέρισμα στόχο και, κάνοντας χρήση ειδικών εργαλείων, διέτρησαν τον τοίχο δημιουργώντας δίοδο εισόδου.

Εισέβαλαν στο διαμέρισμα και αφού έκαναν τον χώρο άνω κάτω, με τη χρήση των ίδιων εργαλείων, διέρρηξαν ένα πακτωμένο χρηματοκιβώτιο το οποίο βρισκόταν στο δάπεδο της ντουλάπας της κρεβατοκάμαρας και αφαίρεσαν 200.000 ευρώ καθώς και τρία πανάκριβα ρολόγια, συνολικής αξίας 110.000 ευρώ.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικές δημοσιεύσεις