Όταν σε περιμένει ο Άι Βασίλης για τα δώρα – Τάρανδος προσπερνά τρένο

Εάν νομίζατε ότι τα ζώα που ζουν στα παγωμένα μέρα του πλανήτη κινούνται αργά, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Ένας αξιολάτρευτος τάρανδος έκανε κόντρα με ένα τρένο και το αποτέλεσμα του αγώνα πρόκειται να σας εντυπωσιάσει.

Οι επιβάτες ενός τρένου στη Νορβηγία θέλησαν να απολαύσουν το υπέροχο χιονισμένο τοπίο και κοίταζαν έξω από το παράθυρο. Κάπου εκεί υπήρχε κι ένας μικρός τάρανδος, που είδε την αμαξοστοιχία κι ενθουσιάστηκε.

Ήταν τόσο χαρούμενος που έβλεπε τους καινούριους του φίλους στο τρένο, που δεν ήθελε να τους αποχωριστεί τόσο γρήγορα.

Άρχισε λοιπόν να τρέχει και διαρκώς να επιταχύνει, όπως μάλλον κάνει κι όταν τραβά το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.

Το τρένο κινούταν γοργά στο χιονισμένο βουνό, αλλά το ταρανδάκι κατάφερε να το προλάβει, κοιτώντας πάντα προς το μέρος των επιβατών.Το όμορφο βίντεο με τον τάρανδο – αστραπή ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral, κλέβοντας τις καρδιές άπειρων χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

«Εγώ που περιμένω να πετάξει;» σχολίασε κάποιος χρήστης για τον ταχύτατο τάρανδο, που πραγματικά μοιάζει λες και πρόκειται να απογειωθεί.

«Όταν έχεις αργήσει και σε περιμένει ο Άι Βασίλης να πάτε για τα δώρα» σχολίασε με χιούμορ ένας άλλος σχολιαστής για το αξιολάτρευτο ταρανδάκι που παραβγαίνει με το τρένο.«Γιατί τρέχει λες και είναι ένας τετράποδος άνθρωπος;» ρώτησε κάποιος άλλος σχολιαστής.

«Ω, Θεέ μου!!! Είναι αληθινοί οι τάρανδοι;» διαπίστωσε με έκπληξη μια άλλη χρήστης.

«Πρωταθλητής των αγώνων για τάρανδους» έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.

«Είναι απίστευτο το πόσο χαλαρά τρέχει» σχολίασε κάποιος άλλος σχολιαστής.

Σχετικές δημοσιεύσεις