Celine Dion: Απαντά για τον σύντροφό της και αν την εκμεταλλεύεται

Την απάντησή της θέλησε να δώσει η Celine Dion στα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι ο νεαρός σύντροφός της, Pepe Muñoz, την εκμεταλλεύεται και την έχει απομακρύνει από συνεργάτες και φίλους της.

Η διάσημη τραγουδίστρια, λοιπόν, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα: έγραψε ένα κείμενο που έβαλε τους φίλους της να υπογράψουν καθιστόντας μ’ αυτό τον τρόπο σαφές ότι δεν έχει απομακρυνθείαπό κοντά τους εξαιτίας του Muñoz.

Το κείμενο λέει τα εξής:

«Αγαπητέ Pepe, ως αληθινά μέλη του στενού κύκλου της Celine, στεναχωρηθήκαμε και απογοητευτήκαμε με την αναληθή ιστορία που κυκλοφόρησε στα media , επικαλούμενη πολλές πηγές που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη αυτού του κύκλου και ότι έχεις τόσο μεγάλη επιρροή στη Σελίν και ότι την έχεις απομονώσει. Αυτές οι πηγές δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να διαδίδουν αναληθή κουτσομπολιά. Μην αφήσεις να σε “ρίξουν “ και συνέχισε την σκληρή δουλειά που κάνεις. Σε αγαπάμε!
Dave, Dee, Denis, Lina, Michel, Naomi, Suzanne, Sydney, Sylvie, Yves».View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on Jul 31, 2019 at 8:07am PDT

Στο μεταξύ, η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar και οι τολμηρές της μεταμορφώσεις την έχουν φέρει για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η Celine Dionφωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο Mario Sorrenti φορώντας μια περούκα που της εξασφαλίζει ένα pixie cut, και δημιουργίες Marc Jacobs και Alexander McQueen.

Σχετικές δημοσιεύσεις