Champions League – Ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Καμαρά στο 87′, ισοφάρισε και αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λουντογκόρετς, στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Λουντογκόρετς δεν ήταν Νέφτσι και στον Ολυμπιακό όχι μόνο το ήξεραν, αλλά το κατάλαβαν για τα καλά στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Πειραιώτες έμειναν στο 1-1 με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και πλέον όλα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολύ οργανωμένα και παθιασμένα και εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω τις σοβαρές αδυναμίες που είχε το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς στην άμυνα. Ο Ντεσπόντοφ στο 50’ έκανε το 0-1 και ο Αγκιμπού Καμαρά κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό με γκολ στο 87’.

Η Λουντογκόρετς άνοιξε το σκορ με φάουλ του Ντεσπότοφ. Διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων για φάουλ στον Χασάν πριν το γκολ των φιλοξενούμενων. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Χασάν να αστοχεί sto 57′ εξ επαφής για φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα στο  87′ με γκολ ενός από τα ταλέντα της ομάδας του Αγκιμπού Καμαρά.

Σχετικές δημοσιεύσεις