Ducati Streetfighter V2 – Με 153 ίππους

Στην καρδιά του χτυπά ο δικύλινδρος Superquadro κινητήρας των 955 κ.εκ., που για την περίσταση αποδίδει 153 ίππους και ροπή 10,3 kgm. Η ρύθμιση του κινητήρα έχει στόχο την οδηγησιμότητα του μοντέλου τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα. Τα διαστήματα του service είναι αραιά καθώς θα χρειαστεί επίσκεψη για συντήρηση κάθε 12.000 χιλιόμετρα, ενώ ρύθμιση βαλβίδων γίνεται κάθε 24.000 χιλιόμετρα.

Το Streetfighter V2 εξοπλίζεται με TFT οθόνη, μονάδα IMU 6 αξόνων και πλήρες κιτ ηλεκτρονικών που περιλαμβάνει: Cornering ABS EVO με δυνατότητα ελεγχόμενης ολίσθησης, Traction Control (DTC EVO 2), σύστημα ελέγχου σούζας (DWC), Quickshifter και ηλεκτρονικό φρένο κινητήρα (EBC EVO). Ο αναβάτης έχει στην διάθεση του 3 χαρτογραφήσεις οδήγησης (Sport, Road, Wet), ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα τηλεμετρίας DDA+ GPS, αλλά και σύστημα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο DMS. 

Ο κινητήρας αποτελεί δομικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας, η οποία φέρει μονόμπρατσο ψαλίδι, κατά 16 χιλιοστά μακρύτερο από αυτό της Panigale V2 για βελτιωμένη σταθερότητα. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι Showa BPF 43 χιλιοστών, ενώ το αμορτισέρ έχει την υπογραφή της Sachs. Το σύστημα πέδησης του Streetfighter V2 προέρχεται από την Panigale V2, με την χρήση των δαγκανών Brembo M4-32 και των δύο δίσκων των 320 χιλιοστών, αλλά τα τακάκια έχουν διαφορετική πάστα για λιγότερο έντονο δάγκωμα σε συνθήκες δρόμου.

Σχετικές δημοσιεύσεις