Eπισκεπτόταν κάθε μέρα επί 8 χρόνια τη Disneyland και μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Αγαπούσε πολυτην DISNEY της Αμερικής. ο Τζεφ Ρέιτζ, ο οποίος κατάφερε να κάνει την αγαπημένη του δραστηριότητα και να κερδίσει το ρεκορ γκινες

Ο 50χρονος άνδρας επισκεπτόταν καθημερινά την Disneyland στην Καλιφόρνια επί 8 χρόνια, τρεις μήνες και 13 ημέρες. Έτσι, κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες συνεχόμενες επισκέψεις που έχει κάνει κάποιος στο θεματικό πάρκο. Ο Τζεφ Ρέιτζ δήλωσε πως «σοκαρίστηκε» όταν του τηλεφώνησαν και τον ενημέρωσαν για το ρεκόρ το οποίο κατέρριψε. 

Η όλη διαδικασία και καθημερινή δραστηριότητα του Ρέιτζ ξεκίνησε όταν έμεινε άνεργος, το 2012. Ο άνδρας, μιλώντας, στους Los Angeles Times, αποκάλυψε πως άρχισε να επισκέπτεται καθημερινά την Disneyland, με ένα ετήσιο πάσο που του είχαν κάνει δώρο, προκειμένου να βγαίνει από το σπίτι, να γυμνάζεται και να σπάσει τη μονοτονία της αναζήτησης νέας δουλειάς.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Οι επισκέψεις του στο μεγάλο θεματικό πάρκο του έφτιαχναν το κέφι, ενώ προτού το καταλάβει ήδη είχε συμπληρώσει δύο μήνες που πήγαινε σε αυτό καθημερινά. Την ημέρα που πραγματοποιούσε την 60η επίσκεψή του, η Disneyland διοργάνωσε μια 24ωρη εκδήλωση και εκεί ο Ρέιτζ γνώρισε έναν δημοσιογράφο, ο οποίος άρχισε να παρακολουθεί τις αναρτήσεις του 50χρονου και τελικά έγραψε ένα άρθρο για εκείνον, κάνοντας τον γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Ο Τζεφ Ρέιτζ, τελικά, κατάφερε να επισκεφθεί τη Disneyland για 2.995 συνεχείς ημέρες, προτού το θεματικό πάρκο κλείσει λόγω των περιορισμών για την πανδημία του κορωνοϊού. Παράλληλα, είχε βρει ξανά δουλειά και το να συνεχίσει να κάνει αυτές τις επισκέψεις απαιτούσε προγραμματισμό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πήγαινε νωρίς το πρωί, αργά τη νύχτα ή όταν έκανε διάλειμμα από την εργασία του.

Κάποια στιγμή, το θεματικό πάρκο του έδωσε ένα πιστοποιητικό, που τον ανακήρυσσε επίτιμο «δημότη» του πάρκου και οργάνωσε ένα εορταστικό δείπνο προς τιμήν του, ενώ του χάρισε δώρα, όσο συνέχιζε τις επισκέψεις του.

Παρόλο, που ο Ρέιτζ πλέον δεν έχει ετήσιο πάσο εισόδου στο θεματικό πάρκο, συνεχίζει να το επισκέπτεται περιστασιακά!

Σχετικές δημοσιεύσεις