Mύθοι γύρω από το σεξ που πρέπει να ξεχάσεις

Mύθοι γύρω από το σεξ που πρέπει να ξεχάσειςΑναρωτιέσαι συχνά αν όλοι κάνουν αυτό το τέλειο, καταπληκτικό sex που βλέπεις στις ταινίες, εκτός από εσένα και τον σύντροφό σου; Πολλοί είναι αυτοί που

αναρωτιούνται γιατί η σεξουαλική ζωή τους βαλτώνει, όμως ήρθε η ώρα να κατέβεις από το ροζ συννεφάκι σου. Όλοι το βιώνουν αυτό και μάλιστα υπάρχουν και 3 πράγματα που πίστευες γύρω από την σεξουαλική επαφή, τα οποία όμως είναι όλα μύθος.
1: Πρέπει και οι δύο πρέπει να είστε σε mood
Είναι φυσιολογικό πως για να γίνει η σεξουαλική πράξη πρέπει και οι δύο ή ακόμη και ο ένας να έχει μία λίγο πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Πολλοί είναι οι παράγοντες πλέον που μπορούν να επηρεάσουν αυτήν σου τη διάθεση, αλλά με το να το αναβάλλεις μέχρι να είστε και οι δύο στο κατάλληλο mood, στην καλύτερη θα κάνεις σεξ μόλις ευθυγραμμιστούν πλανήτες. Και σίγουρα δεν το θέλουμε αυτό.

Το σεξ είναι βασικό κομμάτι μίας σχέσης και από το να περιμένετε πότε θα είστε και οι δύο έτοιμοι, εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.

2: Το καλύτερο σεξ είναι αυθόρμητο
Είναι γεγονός της σύγχρονης ζωής: αυτό που δεν το προγραμματίζουμε, δεν το κάνουμε και το σεξ δεν αποτελεί εξαίρεση. Το να περιμένεις απλά να συμβεί το «μοιραίο» αν δεν το κυνηγήσεις και λίγο, να είσαι σίγουρη, πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Όρισε λοιπόν μία ώρα και μία μέρα μέσα στην εβδομάδα για να περνάς χρόνο με τον σύντροφο σου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει από μία απλή αγκαλιά, μέχρι και σεξουαλική επαφή.

3: Πρέπει να κάνεις σεξ τρεις φορές την εβδομάδα

Το να κάνεις σεξ συχνά σίγουρα τρέφει μια σχέση, αλλά μην βασίζεσαι και πολύ σε αυτό το γνωμικό. Τα περισσότερα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ καθημερινά ή ακόμα και δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι και οι δύο είστε ικανοποιημένοι με τη συχνότητα.

Σχετικές δημοσιεύσεις