Άγνωστο το πότε θα ανοίξουν οι πίνακες για προκήρυξη θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής αγωγής

Το άνοιγμα των πινάκων για προκήρυξη θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής αγωγής, θέτει με ερώτησή του προς την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής Σερρών της «Ελληνικής Λύσης» Κώστας Μπούμπας.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
«Κυρία Υπουργέ,
Όπως έχουμε πληροφορηθεί από διαμαρτυρίες εκατοντάδων πολιτών, βάσει της προκήρυξης 3ΕΑ/2019, η οποία προβλέπει ότι οι τελικοί πίνακες για προκήρυξη θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών έχουν ισχύ 2 χρόνια, πολλοί εκπαιδευτικοί δεν μπόρεσαν να καταθέσουν αρμοδίως τα πτυχία τους, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός της σχετικής διαδικασίας, από το 2019 έως σήμερα. Αρκετοί νέοι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί αποκλείστηκαν από τον πίνακα αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής λόγω του διετούς κλειδώματος των πινάκων.
Δεδομένου ότι, η ισχύς των πινάκων θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής θα λήξει στο τέλος της τωρινής σχολικής χρονιάς, οι αναπληρωτές περιμένουν την διεξαγωγή της νέας προκήρυξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών, αλλά δεν έχουν ανοίξει ακόμα οι ανωτέρω πίνακες.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω
Ερωτάται η κ. Υπουργός :
Προτίθεσθε να μεριμνήσετε για το έγκαιρο άνοιγμα των ως άνω πινάκων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, καθώς, πολλοί συμπολίτες μας εκπαιδευτικοί έχουν άμεση ανάγκη από εργασία;».

Σχετικές δημοσιεύσεις