Άκουσε τη φωνή του φίλου της στο σύστημα ανακοινώσεων του αεροδρομίου να της κάνει πρόταση γάμου αλά Bollywood

Όταν ο Vash Chhabra άρχισε να σκέφτεται πώς να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του, Riiya Shukla, το μυαλό του πήγε κατευθείαν στις αγαπημένες της ταινίες του Bollywood. Το καλύτερο που σκέφτηκε ήταν το αεροδρόμιο.

«Στις ταινίες του Μπόλιγουντ οκτώ στις 10 φορές το ζευγάρι συναντιέται στο αεροδρόμιο», είπε στο CNNi. «Η γυναίκα ηθοποιός φεύγει. Ο άνδρας τρέχει στο αεροδρόμιο να τη σταματήσει και ζουν ευτυχισμένοι».

Εξάλλου τα αεροδρόμια έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση τους.Η Riiya Shukla, που κατάγεται από το Όκλαντ, ζει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου εργάζεται για την κυβέρνηση της πολιτείας της Βικτώριας. Αυτή και ο Vash Chhabra, ο οποίος εξακολουθεί να ζει στη Νέα Ζηλανδία, διατηρούν σχέση εξ αποστάσεως.

Έτσι, ο ερωτευμένος άνδρας κατέστρωσε ένα σχέδιο. Θα κανόνιζε οι δικοί τους άνθρωποι να βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Όκλαντ όταν η αγαπημένη του θα έφτανε για επίσκεψη. Εκείνος θα περίμενε εκεί, γονατιστός, με το δαχτυλίδι στο χέρι.

Είχε επίσης μια άλλη ιδέα – θα έκανε την πρόταση γάμου μέσω του συστήματος ανακοινώσεων του αεροδρομίου. Το να πάρουν τους αγαπημένους τους μαζί τους για τη μεγάλη μέρα ήταν εύκολο, αλλά το να περάσουν μέσα από τα στρώματα του προσωπικού του αεροδρομίου και του πρωτοκόλλου ήταν μια πρόκληση.

Σχετικές δημοσιεύσεις