Έβαλαν κατά λάθος στον λογαριασμό της 10,5 εκατ. δολάρια – Το κατάλαβαν όταν εκείνη είχε αγοράσει έπαυλη

Η λανθασμένη μεταφορά του τεράστιου αυτού ποσού έγινε στην Thevamanogari Manivel, κάτοικο Μελβούρνης, με την εταιρεία να το αντιλαμβάνεται επτά μήνες μετά, τον Δεκέμβριο του 2021.

Το crypto.com κατέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο της Βικτώριας και τελικά τον Φεβρουάριο ο λογαριασμός στον οποίο έγινε η μεταφορά των εκατομμυρίων δολαρίων δεσμεύτηκε. Τα περισσότερα χρήματα είχαν μεταφερθεί σε άλλους λογαριασμούς, οι οποίοι αργότερα με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν επίσης.

Ωστόσο, 1,35 εκατομμύρια δολάρια είχαν χρησιμοποιηθεί για την αγορά ενός σπιτιού τεσσάρων υπνοδωματίων στα βόρεια της Μελβούρνης και η ιδιοκτησία του ακινήτου μεταβιβάστηκε στη συνέχεια στο όνομα της αδελφής της Manivel, Thilagavathy Gangadory που ζει στη Μαλαισία.

Οι προσπάθειες να παγωθούν και οι λογαριασμοί της αδερφής ήταν ανεπιτυχείς, καθώς δεν απάντησε ποτέ σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους δικηγόρους του crypto.com. Η μόνη επικοινωνία που παρασχέθηκε στο δικαστήριο ήταν μια απάντηση μέσω email στους δικηγόρους της Manivel λέγοντας «έλαβα, ευχαριστώ». Το δικαστήριο εξέδωσε ερήμην απόφαση σύμφωνα με την οποία η Gangadory πρέπει να πουλήσει το ακίνητο το συντομότερο δυνατό, και τα χρήματα να μεταφερθούν στο crypto.com μαζί με τόκους ύψους 27.369 δολαρίων. 

Σχετικές δημοσιεύσεις