Έκανε γuμνή ηλιοθεραπεία και τη βιντεοσκόπησε αστυνομικός από το ελικόπτερο(Aγγλία)

Αξιώνει αποζημίωση πάνω από 200.000 ευρώ!

Η 54χρονη Tracy Dixon είναι μια καλλονή από τη Βρετανία, πρώην glamour model, που έβλεπε συχνά το ελικόπτερο της αστυνομίας του Γιορκσάιρ πάνω από το σπίτι της.

Πώς να πιστέψει ότι αυτό που θα έκανε εκεί ήταν να τραβά φωτογραφίες και βίντεο από το γuμνό της κορμί;

Κι όμως, αυτό ακριβώς έκανε ο 52χρονος Adrian Pogmore, ο οποίος πέρασε και έναν χρόνο φυλακή το 2017 ομολογώντας τα κρίματά του. Όταν μάλιστα η Dixon έμαθε την ταυτότητα του δράστη, θυμήθηκε πως ήταν παλιοί συμμαθητές. Γιατί όμως μας απασχολεί μια υπόθεση που έληξε το 2017;

Γιατί τώρα, δύο χρόνια αργότερα, η Dixon αποφάσισε πως το γεγονός τής έχει προκαλέσει μεγάλη δυσφορία και ζητά 200.000 λίρες (215.000 ευρώ). Τώρα θυμήθηκε πως ο Pogmore δεν το έκανε μία φορά, αλλά περνούσε συχνά πάνω από σπίτι της και τραβούσε φωτογραφίες από τη ζωή της με τα τρία της παιδιά.

Και δεν πιστεύει πως ο Pogmore ήταν μόνος, καθώς συνηθίζει λέει να κάνει γυμνή ηλιοθεραπεία και θυμάται το αστυνομικό ελικόπτερο να στρατοπεδεύει πάνω από την αυλή της τουλάχιστον 3-4 φορές τη βδομάδα. Θεωρεί πως κάπου εκεί έξω υπάρχουν κι άλλες γuμνές φωτογραφίες της.

«Χρησιμοποίησες ελικόπτερο 2 εκατ. λιρών, που κοστίζει κάπου 1.000 λίρες την ώρα η πτήση, για να προωθήσεις τις σεξουαλικές σου ορέξεις», είχε πει ο δικαστής Peter Kelson στον αστυνομικό. Οι δύο πιλότοι και άλλοι δύο αστυνομικοί είχαν αθωωθεί ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, γι’ αυτό και η Dixon πιστεύει πως ο Pogmore δεν δρούσε μόνος.

Σχετικές δημοσιεύσεις