Ένας κύκνος την ακολουθεί ό,τι κι αν κάνει!

Ο επίμονος κύκνος την κράτησε όμηρο στο σπίτι της και δεν την άφηνε να βγει από την πόρτα.

Το θυμωμένο πουλί ήταν αποφασισμένο να μην την αφήσει να κάνει βήμα, με το βίντεο από την ξεκαρδιστική ομηρία να ανεβαίνει στο TikTok και να γίνεται viral.

«Ποιο είναι το πρόβλημά σου, μεγάλε; Θα κάτσεις εκεί στην πόρτα μου λες και είναι κάτι το φυσιολογικό;» ακούγεται να ρωτάει η γυναίκα τον κύκνο.

«Συγχώρεσέ με, φίλε, αυτό είναι αστείο. Κυριολεκτικά είμαι όμηρος από έναν κύκνο!» συνεχίζει η γυναίκα, όταν το πουλί δεν την αφήνει να φύγει με το αμάξι της από το γκαράζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κύκνος μένει απέναντι ακριβώς από το σπίτι της γυναίκας, σε μια λιμνούλα και πρόσφατα έχει μετατραπεί σε συχνό επισκέπτη.

Μάλιστα, έχει αρχίσει να την ακολουθεί οπουδήποτε κι αν πηγαίνει, εμποδίζοντάς την να κάνει τις καθημερινές ασχολίες της.

Κάποτε, η νεαρή γυμνάστρια αποφάσισε να ανεβάζει βίντεο με το πουλί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τα κλιπάκια να γίνονται viral.

«Αυτός ο κύκνος σε λατρεύει!» σχολίασε κάποιος χρήστης, που διέκρινε τα αισθήματα αγάπης που το πουλί μοιάζει να έχει αναπτύξει για την κοπέλα.

Σχετικές δημοσιεύσεις