Αλέξης Κούγιας – Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο στη δολοφονία του Άλκη

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, έκανε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας – Για την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και τον θάνατο του Άλκη Καμπανού, κάνει λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη ανέφερε πως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν 3 όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά 4.

Ο κ. Κούγιας είπε «υπάρχουν άλλοι δύο ύποπτοι, εγώ σας είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο, αυτό είναι κάτι που διερευνάται αυτές τις ημέρες και αυτό θα προκύψει από τον ενδελεχή έλεγχο των καμερών. Όχι μόνο από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά του συνόλου των καμερών που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας.

«Θα γυρίσουν πίσω την κίνηση των αυτοκινήτων και θα δούνε όλη την διαδρομή τους, από που ξεκίνησαν όποτε θα φανεί αν υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας, είπε πως «ο Άλκης δεν πήγαινε καν συχνά στο γήπεδο, οι φίλοι του πήγαιναν πιο συχνά, αλλά δεν ήταν από αυτούς που προκαλούσαν».

Ακόμη, όπως ανάφερε «μαζί με τους γονείς του Άλκη, θα πάμε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουμε να γίνει η διεξαγωγή της δίκης σε άλλη πόλη».

Σχετικές δημοσιεύσεις