Απίθανη κίνηση από οδηγό – Έβαλε τον σκύλο του στη θέση του οδηγού για να αποφύγει τη σύλληψη

Σε μια απίθανη κίνηση προχώρησε ένας οδηγός στο Κολοράντοαφού προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψησε έλεγχο της αστυνομίας, βάζοντας τον σκύλο του στη θέση του.

Ο άγνωστος άνδρας φέρεται να οδηγούσε 52 μίλια/ώρα σε ζώνη 30 μίλια/ώρα με τους αστυνομικούς να τον σταματούν για έλεγχο.

Τότε, σκέφτηκε να βάλει τον σκύλο στην θέση του, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο άνδρας, τον οποίο η αστυνομία δεν κατονόμασε, εμφανίστηκε μεθυσμένος και όταν ρωτήθηκε από έναν αστυνομικό αν είχε πιει, τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια συνελήφθη περίπου 20 μέτρα από το όχημα».

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Baca με κατηγορίες όπως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή/και ναρκωτικών, υπερβολική ταχύτητα και αντίσταση στη σύλληψη.

Ο σκύλος παραδόθηκε αργότερα σε έναν φίλο του οδηγού.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε και όταν τον ρώτησαν αν είχε πιει τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη.

Το αστυνομικό τμήμα έκανε ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει: «Ο οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του που ήταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς ο αξιωματικός του SPD πλησίασε και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία. Στη συνέχεια, ο άνδρας βγήκε από την πλευρά του συνοδηγού του οχήματος και ισχυρίστηκε ότι δεν οδηγούσε.

Σχετικές δημοσιεύσεις