Αυτά είναι τα trends στα τζιν για το 2023

Αν και το τζιν υπάρχει εδώ και αρκετές δεκαετίες, σε κάθε νέα σεζόν επαναπροσδιορίζεται και μας παρουσιάζεται σε ανανεωμένες εκδοχές μέσω των εκάστοτε τάσεων. Έτσι και το 2023 με τη σειρά του διαθέτει ένα πλούσιο lookbook που περιλαμβάνει ιδιαίτερα τζιν παντελόνια, με κάποια από αυτά να κάνουν δυναμικό comeback από το παρελθόν και άλλα να είναι καινοτόμα και σύγχρονα.

Ύστερα από μία χρονιά, όπως το 2022, όπου το μονοπώλιο των trends κατείχε χωρίς αμφιβολία το χαμηλόμεσο τζιν, το νέο έτος δεν περιορίζει τη μόδα των τζιν σε high waist ή low waist κομμάτια. Αντ’ αυτού εστιάζει σε άλλα στοιχεία που κάνουν τα τζιν ξεχωριστά και αφήνει την επιλογή της ψηλόμεσης ή χαμηλόμεσης γραμμής καθαρά στην επιθυμία της κάθε γυναίκας. Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, εκείνα τα σχέδια στα τζιν που θα σε αναδείξουν σε απόλυτα ενημερωμένη fashionista τη φετινή χρονιά:

Το γκρι τζιν

Για αυτή την προσθήκη στην ντουλάπα μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το μοντέλο και trend setter Bella Hadid. Τα τζιν σε γκρι αποχρώσεις δεν μας είχαν απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό αλλά χάρη σε μία ultra stylish εμφάνιση του supermodel επανήλθαν στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα σε wide leg γραμμή, θα κάνουν κάθε look σου αβίαστα cool και δυναμικό.

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXtree

Σχετικές δημοσιεύσεις