Αχ. Παντελίδης: ”Άμεσα μέτρα στις γειτονιές που πλήττονται από την εγκληματικότητα”

Αχ. Παντελίδης: ''Άμεσα μέτρα στις γειτονιές που πλήττονται από την εγκληματικότητα''Του Αχιλλέα (Άκη) Παντελίδη*

Περιστατικά βίας, κλοπών και ληστειών σημειώνονται καθημερινά ακόμα και σε κεντρικά σημεία του δήμου μας. Η έλλειψη προστασίας και ασφάλειας οδήγησε κάποια άτομα να ενεργούν ανεξέλεγκτα και να μην υπολογίζουν τον κόσμο γύρω τους. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία Ευόσμου αλλά και στον πεζόδρομο του Κορδελιού.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να έχει άμεση συμμετοχή στο θέμα της ασφάλειας των κατοίκων σε συνεργασία πάντα με την αστυνομία. Άμεσα πρέπει να υπάρξουν μέτρα στις γειτονίες που πλήττονται από την εγκληματικότητα. Με ανοιχτές δράσεις αλλά και ενίσχυση της αστυνόμευσης, οι κάτοικοι θα μπορούν και πάλι να κυκλοφορούν χωρίς φόβο.

Σημαντικό είναι να βελτιωθεί και ο φωτισμός σε κάθε δρόμο του δήμου. Όχι μόνο είναι ανεπαρκής, αλλά σε πολλά σημεία υπάρχει συσκοτισμός. Στόχος μας, ως παράταξη είναι να αλλάξουμε τις συνθήκες αυτές και να επαναφέρουμε τη τάξη. Ο δήμος, με τις παρεμβάσεις αυτές θα διευκολύνει και το έργο της αστυνομίας και θα υπάρξει μείωση της παραβατικότητας.

*Ο Αχιλλέας (Άκης) Παντελίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ιωάννη Καμαρινού, «Ξεκινάμε από την αρχή».

Σχετικές δημοσιεύσεις