Βρέθηκε στη Βουλγαρία ο δολοφόνος της 80χρονης

Λίγες μέρες μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της 80χρονης στα Καμίνια του Πειραιά τον Νοέμβριο του ’18, συνελήφθη και ο κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, ένας 44χρονος Έλληνας που καταζητούνταν.

Από τη στιγμή που το τμήμα Ανθρωποκτονιών κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας στα Καμίνια, η αστυνομία συνέλαβε την 39χρονη σύντροφό του και τον 40χρονο γείτονα της άτυχης γυναίκας, τον άνθρωπο που πίστευε πως το θύμα είχε λεφτά και έστειλε το «σατανικό ζευγάρι» να τη ληστέψει.

Ο 44χρονος, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν εκείνος που μαζί με τη σύντροφό του χτύπησαν βάναυσα την άτυχη ηλικιωμένη για να τους πει που είχε κρυμμένα τα λεφτά, συνελήφθη στη Βουλγαρία, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Τον Νοέμβριο του 2018, ο 44χρονος και η 39χρονη σύντροφός του εισέβαλαν στο σπίτι της 80χρονης για να της κλέψουν τα λεφτά που πίστευαν ότι είχε. Μόνο που το θύματα δεν είχε λεφτά. Χτύπησαν τόσο πολύ την άτυχη γυναίκα, που δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο λίγες ώρες αφού τη βρήκαν άγρια ξυλοκοπημένη μέσα στο διαμέρισμά της η κόρη της και γείτονές της.

«Η γιαγιά δεν κάθονταν ήσυχα, φώναζε, την πατούσαμε στο θώρακα και ο … (σ.σ. 44χρονος) την χτυπούσε γροθιές στα πλευρά για να μαρτυρήσει που έχει χρήματα και αυτή έλεγε πως δεν έχει«. Με αυτά τα λόγια περιγράψει η 39χρονη Βουλγάρα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πως σκότωσε στο ξύλο, μαζί με τον 44χρονο Έλληνα συνεργό της την 80χρονη.

Έτσι έφτασαν στην εξιχνίαση
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το φρικτό έγκλημα και κατάφεραν να το εξιχνιάσουν, συλλαμβάνοντας την 39χρονη Βουλγάρα και τον 40χρονο ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, ενώ αρχικά αναζητούνταν ο 44χρονος Έλληνας και σύντροφος της Βουλγάρας, οποίος και σκότωσε στο ξύλο, μαζί με την σύντροφο του, την άτυχη ηλικιωμένη.

Οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, τόσο φυσικές όσο και εργαστηριακές, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας, αλλά και τον ηθικό αυτουργό εν προκειμένω τον 40χρονο γείτονα της 80χρονης, ο οποίος ενημέρωσε τους δύο δράστες για τις πληροφορίες που είχε, όσον αφορά στο μεγάλο «κομπόδεμα» που πίστευε πως είχε η γιαγιά κρυμμένο στο σπίτι της.

Από κοινού οι τρεις δράστες έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους και τελικά, βραδυνές ώρες της 21/11/2018 το ζευγάρι, δηλαδή η 39χρονη Βουλγάρα μαζί με τον 44χρονο Έλληνα, χτύπησαν το κουδούνι της ανυποψίαστης γερόντισσας και όταν αυτή άνοιξε την πόρτα όρμησαν στο εσωτερικό, ακινητοποιώντας την ανήμπορη να αντιδράσει 80χρονη.

Αμέσως ο 44χρονος άρχισε να την γρονθοκοπεί, ενώ η 39χρονη την κρατούσε από τα χέρια. Η γερόντισσα τούς εκλιπαρούσε να την λυπηθούν και τούς έλεγε, παίρνοντας όρκους στον Θεό, πως δεν έχει χρήματα παρά μόνο δύο δαχτυλίδια ευτελούς, μάλιστα, αξίας.

Το σατανικό ζευγάρι, παρά τις φωνές και τα παρακάλια της 80χρονης συνέχισε να την χτυπά στο πρόσωπο, τον θώρακα και τα πλευρά, προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει το… κομπόδεμα που τούς είχε πει ο 40χρονος ηθικός αυτουργός και γείτονας τις γερόντισσας.

Όταν πια κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν χρήματα, άρπαξαν τα δύο δαχτυλίδια ευτελούς αξίας και εγκατέλειψαν σε ημιθανή κατάσταση την 80χρονη, μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της.
Πηγή: newsit.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις