Βροχές και 30άρια! Η πρόγνωση του Σ.Αρναούτογλου για την Κυριακή των εκλογών (ΧΑΡΤΕΣ)

Βροχές και 30άρια! Η πρόγνωση του Σ.Αρναούτογλου για την Κυριακή των εκλογών (ΧΑΡΤΕΣ)Συννεφιά και υψηλές θερμοκρασίες, το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες, ενώ αναμένονται βροχές κυρίως στα βόρειοδυτικά.

Ο μετεωρολόγος, Σακης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, αναφέρει πως, '' ο καιρός την Κυριακή των εκλογών θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές με συννεφιά στα δυτικά που κυρίως μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δώσει τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα παραμείνουν εξασθενημένοι και η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα του Σαββάτου'' .

Όσον αφορά για την Παρασκευή, τονίζει ότι, οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη και η θερμοκρασία εκτός από την Παρασκευή όπου θα πέσει λίγο, το Σάββατο θα ανέλθει και στους 29-30 βαθμούς στα πεδινά (μακριά από τη θάλασσα) ενώ θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινά, τα παραθαλάσσια και τα νησιωτικά τμήματα''.

Δείτε τις περιοχές έως και το Σάββατο με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλωθεί μπόρα η καταιγίδα το μεσημέρι και το απόγευμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικές δημοσιεύσεις