Βόμβες Κούγια για τη δολοφονία Αλκη – Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε φωτογραφία με μαχαίρι μετά το ΠΑΟΚ – Άρης

Μια φωτογραφία με ένα μαχαίρι που φέρεται να έχει αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη της ομάδας τους εναντίον του Άρη τον περασμένο Νοέμβρη, έφερε στη δημοσιότητα ο Αλέξης Κούγιας.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, επέδειξε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια.

Αυτή η εικόνα αναρτήθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νίκη του Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας“, είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι εξουσιοδοτήθηκε από τους εντολείς του, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης, να φτάσει η υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο δικηγόρος ανέφερε συγκεκριμένα ότι οι γονείς του θύματος του ζήτησαν να δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία.

Αυτή η φωτογραφία είναι ανατριχιαστική. Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με αυτά. Είναι συγκλονιστικό“, σημείωσε ο ίδιος.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις “βόμβες” Κούγια κατά του Γιώργου Σαββίδη – Η φωτογραφία με το μαχαίρι

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε έρευνα μετά τις αιχμές του Αλέξη Κούγια κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη, σήμερα Τρίτη.

Ο γνωστός δικηγόρος μετέβη το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τους γονείς και τους φίλους του Άλκη, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η υποκίνηση τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος βίας του αθλητικού νόμου. Σκοπός είναι να αποκαλυφθεί ποτέ αναρτήθηκε και από ποιον η επίμαχη φωτογραφία με το καρφωμένο μαχαίρι σε ξύλινη επιφάνεια που φέρεται ότι ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή παλαιότερο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Η έρευνα αναμένεται να ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Σχετικές δημοσιεύσεις