Δήμος Σερρών – Ο Εθελοντισμός στο επίκεντρο

Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών
Ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα περιβάλλοντος και της συνεχιζόμενης προσπάθειάς του να ενδυναμώσει το φυσικό πλούτο της περιοχής, διοργανώνει περιβαλλοντική δράση με τη συμμετοχή εθελοντών αλλά και εθελοντών που ανήκουν στην κατηγορία των ευπαθών ομάδων και απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους πολίτες.
Την Κυριακή 11 Ιουνίου η καρδιά του εθελοντισμού θα χτυπάει και πάλι στον Δήμο μας με την νέα μεγάλη περιβαλλοντική δράση. Στόχος είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του κοινού και η προσέλκυση και εμψύχωση των εθελοντών που κυρίως ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για συμμετοχή σε δράσεις του Δήμου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Η έναρξη της περιβαλλοντικής δράσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:30 με σημείο συγκέντρωσης το Κλειστό Γυμναστήριο Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας.
Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι ο ενθουσιασμός σας και η προθυμία σας να αφήσετε θετικό αποτύπωμα.
Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να συμμετάσχετε στη δράση, κάντε την εγγραφή σας στο μητρώο εθελοντών ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο https://ethelontismos.serres.gr.
  2. Μεταφερθείτε στην Περιοχή Εθελοντών και πατήστε Γίνε εθελοντής. Κάνε εγγραφή τώρα!
  3. Συμπληρώστε τα προσωπικά στοιχεία σας στην καρτέλα εθελοντή. Το email και ο κωδικός πρόσβασης που θα δηλώσετε σε αυτό το στάδιο θα χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για όλες τις μεταγενέστερες ενέργειες που θα πραγματοποιείτε στην πλατφόρμα.
  4. Πραγματοποιήστε Είσοδο στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το email και το συνθηματικό που ορίσατε.
  5. Από τη σελίδα των δράσεων αναζητήστε αυτή της Περιβαλλοντικής δράσης εθελοντών και πατήστε στο “Δήλωσε Συμμετοχή”.
  6. Στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί συμπληρώστε τυχόν επιπλέον στοιχεία που απαιτούνται. Τέλος, πατήστε “Επιβεβαίωση” για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να λάβετε μέρος στη δράση και η δήλωση συμμετοχής καταγράφεται με επιτυχία!
    Ανυπομονούμε να σας δούμε στις 11 Ιουνίου και να συνεργαστούμε για το καλό της κοινότητας και του περιβάλλοντος.

Σχετικές δημοσιεύσεις