Επιμελητήριο Σερρών – Πρόσκληση Συμμετοχής Σερραϊκών Επιχειρήσεων στην 87η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο καλεί τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην 87η Δ.Ε.Θ. Πρόσκληση προς τις Σερραϊκές επιχειρήσεις να λάβουν μέρος στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απευθύνει το Επιμελητήριο. H Δ.Ε.Θ. θα πραγματοποιηθεί στις 09-17 Σεπτεμβρίου 2023, με τιμώμενη χώρα για φέτος την γειτονική Βουλγαρία.

Η παρουσία του Επιμελητηρίου στην έκθεση θα είναι για ακόμη μια χρονιά δυναμική, σε χώρο του Περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). Το Επιμελητήριο Σερρών θα δώσει και φέτος το «παρών» στην μεγάλη έκθεση με την αναγνωρισμένη αξία και το υψηλό κύρος, στοχεύοντας στην εξωστρέφεια και στην ανάδειξη του ευλογημένου τόπου μας.

«Προετοιμαζόμαστε και φέτος για μια αξιόλογη παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ευελπιστούμε να είναι πολλές οι επιχειρήσεις που θα έχουμε για ακόμη μία φορά δίπλα μας. Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλλουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να ενισχύσουμε το τοπικό επιχειρείν, μέσα από γνωριμίες, επαφές και σύναψη συμφωνιών», δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο και συγκεκριμένα στα τηλέφωνα : 23210 99744 και 99723 email: eves@eves.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις