Ηχηρό ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση των παιδοογκολογικών νοσοκομείων της Αθήνας!

ενημερώσου, ευαισθητοποιήσου

Σε πλήρη ταύτιση των απόψεων της Φλόγας – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες – η “Λάμψη” αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση και απόσχιση των παιδοογκολογικών νοσοκομείων, η οποία προβλέπει την μεταφορά των ογκολογικών τμημάτων των νοσοκομείων Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του «Π. & Α. Κυριακού» στο Ογκολογικό Κέντρο Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ».

Να σημειωθεί πως το ογκολογικό κέντρο ως αυτοτελής νοσοκομειακή μονάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα λειτουργίας, καθώς τα ογκολογικά τμήματα εξαρτώνται καθημερινά και σε σημαντικό βαθμό με τα υπόλοιπα τμήματα και τις ειδικότητες των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Η Λάμψη και η Φλόγα κινούνται ενάντια στο εν λόγω νομοσχέδιο, καθώς παρατηρούνται ελλείψεις στην σύστασή του, ενώ παρακάμπτεται ο ρόλος και η συνεισφορά τους -κοινωνική, ψυχολογική, οικονομική- η οποία μετρά πάνω από 35 χρόνια!

Λέμε ΝΑΙ στις θετικές αλλαγές!

Λέμε ΌΧΙ στις μαζικές παρεμβάσεις για την παραγκώνιση των δικαιωμάτων των γονιών και παιδιών που νοσούν και του ιατρικού προσωπικού!

Web: www.lampsi.org
E-mail: lampsi@lampsi.org

Facebook: https://www.facebook.com/sillogoslampsi/

 Instagram: lampsi1987

Σχετικές δημοσιεύσεις