Μόλις κυκλοφόρησε το νέο δίγλωσσο παιδικό βιβλίο της Σερραίας συγγραφέα Κουνούπη Βάσω, με τίτλο «Θα είμαστε για πάντα φίλοι!» (Εκδόσεις Αποστακτήριο)

«Θα είμαστε για πάντα φίλοι! / We’ll stay friends forever!»
Δίγλωσσο παιδικό βιβλίο (Ελληνικά – Αγγλικά)
Συγγραφέας: Βάσω Κουνούπη
Μετάφραση: Ιουλία Κοκκίδου
Εικονογράφηση: Βίκυ Δελή
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Σελίδες: 30
ISBN: 978-618-5625-32-0
Μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 29Χ21
Έτος Έκδοσης 2023
Τιμή: 11 ευρώ

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε…

Η όμορφη καθημερινότητα μιας παρέας φίλων στο δάσος ταράζεται από διάφορα περίεργα περιστατικά, τα οποία προκαλούν μια αναστάτωση μεταξύ τους. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ενώ μια κατεργάρα αλεπού γελάει κρυφά που δημιούργησε τόσα προβλήματα στα ανυποψίαστα ζωάκια. Άραγε θα αποκαλυφθούν τα πονηρά της σχέδια και θα μπορέσουν τα φιλαράκια του δάσους να παραμείνουν αγαπημένα; Πόσο δυνατή θα σταθεί η φιλία τους απέναντι στις προκλήσεις και τις τρικλοποδιές της;

Το παιδικό βιβλίο «Θα είμαστε για πάντα φίλοι!» τονίζει πως στην πραγματική φιλία πρέπει πάντα να δίνουμε μια ευκαιρία στην αλήθεια, να πιστεύουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μην επηρεαζόμαστε από κάποιους “τρίτους” που ίσως να μην έχουν καλές προθέσεις απέναντί μας. Θέλει να δείξει πως η αληθινή φιλία μπορεί να παραμένει ισχυρή ακόμα και όταν δοκιμάζεται από διάφορες δύσκολες καταστάσεις.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα…

Η Βάσω Κουνούπη έχει σπουδάσει ενδυματολογία και σχεδίαση μόδας, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα styling στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Έχει εργασθεί ως ενδυματολόγος στην ΕΤ3 αλλά και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, ενώ επίσης υπήρξε υπεύθυνη του τομέα διαφήμισης αλλά και αρθρογράφος σε στήλες μόδας περιοδικών. Έχει διδάξει, ως καθηγήτρια υφασματολογίας, στην ιδιωτική σχολή ΑΚΤΟ art & design στη Θεσσαλονίκη αλλά και styling σε διάφορα σεμινάρια. Αγαπάει πολύ τη συγγραφή και τη Φωτογραφία, ενώ την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η Ιστορία της Τέχνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις