Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήγε σε έκθεση ντυμένη σαν την βασίλισσα της Αγγλίας (αλλά στα κόκκινα) – φωτό

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήγε σε έκθεση ντυμένη σαν την βασίλισσα της Αγγλίας (αλλά στα κόκκινα) - φωτόΗ Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 85 της δεν σταματά να εκφράζει με το ντύσιμό της τον αλέγκρο χαρακτήρα της.

Πάντα και παντού, όπου τύχει να την συναντήσεις, η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα είναι ντυμένη στην πένα. Και πάντα πληθωρικά. Με ρούχα που αναδεικνύουν το κορμί της, καθώς παρά τα 85 της χρόνια παραμένει στιλάκι, αλλά εκφράζουν και το χαρακτήρα της, το ταμπεραμέντο της, το μπρίο της.

Αυτή τη φορά, η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης «Αλέκος Φασιανός – Βαγγέλης Χρόνης. 30 χρόνια φιλίας. Ζωγραφική και ποίηση» στο Ίδρυμα Θεοχαράκης και φυσικά η παρουσία της είχε στίγμα. Αυτή τη φορά κόκκινο στίγμα (αν και όπως μας έχει αποδείξει λατρεύει το ροζ). θυμίζοντας σε αρκετούς εμφάνιση αλά… μέλους της βασιλικής οικογένειας: Εντονα χρώματα, καπέλο και υπεροβλές.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα κόκκινα
Η γνωστής ηθοποιός ντύθηκε στα κόκκινα, φορώντας ένα κόκκινο καπέλο με φτερά και ένα κόκκινο σακάκι,το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο τοπ, μαύρο παντελόνι, κόκκινο τσαντάκι και κόκκινη γούνινη εσάρπα.

Βραδυνή έξοδος για την Ζωζώ Σαπουντζάκη / Φωτογραφία: NDP

Βραδυνή έξοδος για την Ζωζώ Σαπουντζάκη / Φωτογραφία: NDP

Βραδυνή έξοδος για την Ζωζώ Σαπουντζάκη / Φωτογραφία: NDP

Σχετικές δημοσιεύσεις