Περιπέτεια για τον Αντώνη Ρέμο στο Λονδίνο -Ταξίδεψε με ληγμένο διαβατήριο (φωτό)

Περιπέτεια για τον Αντώνη Ρέμο στο Λονδίνο -Ταξίδεψε με ληγμένο διαβατήριο (φωτό)Αντιμέτωπος μ’ ένα σοβαρό απρόοπτο βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής έφτασε στη Βρετανική πρωτεύουσα για το gala του φιλανθρωπικού οργανισμού “The Hellenic Initiative” που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης στο Dorchester Hotel και ο ίδιος θα εμφανιστεί ως guest star.

Κατά τον αυτόματο έλεγχο διαβατηρίων ωστόσο οι πόρτες δεν άνοιξαν δείχνοντας ότι υπήρχε πρόβλημα με το διαβατήριό του. Αφού ξαναπροσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Εκεί αποδείχθηκε ότι κατά λάθος είχε πάρει μαζί του ένα παλιό διαβατήριο το οποίο είχε λήξει από το 2010 – γεγονός που πέρασε απαρατήρητο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ασφάλεια του βρετανικού αεροδρομίου είπε στον Α. Ρέμο, ότι δεν μπορεί να περάσει κι εκείνος τους εξήγησε ευγενικά ότι μπερδεύτηκε και πήρε το παλιό καθώς τα διαβατήρια ήταν όλα μαζί στο ίδιο συρτάρι. «Είμαι καλλιτέχνης κι έχω έρθει να τραγουδήσω σε φιλανθρωπική εκδήλωση. Μετά από λίγες ώρες έρχονται οι συνεργάτες μου και θα μου φέρουν το διαβατήριο» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τα λόγια του… έριξαν στο φιλότιμο τον Βρετανό υπεύθυνο ασφαλείας του αεροδρομίου που τον άφησε να περάσει μετά από μερικά λεπτά. Στο μεταξύ είχε ενημερωθεί η πρεσβεία που ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

Ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε πολλά αιτήματα για selfie στην πτήση προς το Λονδίνο.

Ο Αντώνης Ρέμος δέχθηκε πολλά αιτήματα για selfie στην πτήση προς το Λονδίνο.
Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πτήσης , πάνω από το κάθισμα του γνωστού καλλιτέχνη είχε γίνει …λαϊκό προσκύνημα αφού πολλοί επιβάτες τον πλησίασαν για μια selfie.
Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις