Η λιμουζίνα που έχει τζακούζι, γήπεδο μίνι γκολφ και ελικοδρόμιο

Μπορεί μόνη της να κάνει έναν δρόμο να δείχνει ότι έχει κίνηση. Είναι η μακρύτερη λιμουζίνα στον κόσμο και είναι πραγματικά μεγάλη. Το βιβλίο Γκίνες, που πρόσφατα την ενέταξε στα ρεκόρ του, αναφέρει πως «θα μπορούσατε να σταθμεύσετε 12 αυτοκίνητα Smart στη θέση του».

Ονομάζεται «American Dream», είναι επισήμως το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο και έχει περισσότερο χώρο από ορισμένα λεωφορεία. Χωράει συνολικά 75 άτομα και κινείται πάνω σε 26 τροχούς.

Όταν κατασκευάστηκε το 1986, είχε αρχικά μήκος 18 μέτρα. Όταν όμως το βρήκε ο τωρινός ιδιοκτήτης και συλλέκτης αυτοκινήτων Jay Ohrberg, αποφάσισε ότι μάλλον είναι λίγα και πρόσθεσε άλλα 12. Το βιβλίο Γκίνες το παρατήρησε και του έδωσε μια θέση σε αυτό. Μέσα σε αυτή τη λιμουζίνα, τη μακρύτερη στον κόσμο, μπορείς να βρεις τζακούζι, πισίνα με σανίδα καταδύσεων, γήπεδο μίνι γκολφ, ελικοδρόμιο και κρεβάτι με στρώμα νερού. Πάντως το αυτοκίνητο δεν είναι για καθημερινή χρήση και μέχρι στιγμής βρίσκεται σε ειδικό χώρο του μουσείου αυτοκινήτων στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Σχετικές δημοσιεύσεις