Η ISOMAT 2η ανάμεσα στις Top Future Ready Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα για το 2023!

Η ISOMAT συμμετείχε στον διαγωνισμό Future-Ready Business 2023, κατακτώντας τη 2η θέση στην κατάταξη των 12 ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες ξεχώρισαν, ανάμεσα σε πληθώρα συμμετοχών, για την ετοιμότητά τους να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις.

Ο διαγωνισμός Future Ready Business, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά φέτος, διοργανώθηκε από την Boussias, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας – Compete GR και του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών και Επιχειρηματικότητας, τέλεσε υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, του ΕΕΔΕΓΕ και του ΣΕΒ και είχε founding sponsor την Ernst & Young Ελλάδος.

Η ISOMAT και όλες οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν έλαβαν ειδική σήμανση «Future-Ready», ανήκοντας σε μια αξιοζήλευτη ολιγομελή ομάδα 12 εταιρειών που χαρακτηρίζονται, μεταξύ άλλων, από αξιοπιστία, πρωτοπορία και ανθεκτικότητα.

Η διαδικασία αξιολόγησης βασίστηκε σε καθορισμένα κριτήρια και μετρήσεις, με στόχο την αναγνώριση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών των επιχειρήσεων σε σχέση με την προοπτική του μέλλοντος. Η ISOMAT, συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσα από τους ακόλουθους τέσσερις δείκτες future-readiness,  και ο μέσος όρος της βαθμολογίας που έλαβε στον καθένα από αυτούς την έφερε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης των 12 εταιρειών που διακρίθηκαν:

Orientation (Προσανατολισμός)

Societal Impact (Κοινωνική Επίδραση)

Sustainable Growth (Βιώσιμη Ανάπτυξη)

Adaptive Capacity (Προσαρμοστική Ικανότητα)

Ο διαγωνισμός καθιερώνεται πλέον ως η έγκυρη διαδικασία συγκριτικής αξιολόγησης (benchmarking) των επιχειρήσεων, αναφορικά με το πόσο έτοιμες είναι να ανταπεξέλθουν στις μελλοντικές προκλήσεις και αλλαγές που επηρεάζουν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023 διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση για όλες τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν, όπου η Group Marketing Director του Ομίλου ISOMAT, Ιωάννα Τζιρίτη, παρουσίασε σε επιλεγμένα μέλη της κριτικής επιτροπής τη συνολική στρατηγική της ISOMAT για την ετοιμότητά της στις μελλοντικές προκλήσεις.

Η ISOMAT, έχοντας δημιουργήσει ευκαιρίες μέσα από δυσχερείς περιόδους για την οικονομία και τη βιομηχανία κατ’ επέκταση, αποδεικνύει την ανθεκτικότητά της σε βάθος χρόνου, υπηρετώντας μια ευέλικτη στρατηγική και επενδύοντας σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της, στις νέες πρωτοβουλίες, στις καινοτόμες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στη βιώσιμη ανάπτυξη, ως μία future-ready εταιρεία, απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Σχετικές δημοσιεύσεις