Θεσσαλονίκη – Μπουνιές και κλωτσιές σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για μία μάσκα

Με ένα μπουκάλι στα χέρια απέναντι από τον οδηγό που έχει σηκωθεί και έχει φτάσει στη μέση του λεωφορείου, μπροστά στους λιγοστούς επιβάτες που παρακολουθούν τις σκηνές που εκτυλίσσονται γύρω τους, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου συνεχίζει να απειλεί, με το θερμόμετρο της έντασης να χτυπάει κόκκινο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ότανο οδηγός επιστρέφει στο τιμόνι, το επεισόδιο αγριεύει με χτυπήματα και ύβρεις. Οι επιβάτες που βρίσκονται πίσω, ζητούν να ανοίξουν οι πόρτες για να κατέβουν.

Όλα αυτά σε λεωφορείο της γραμμής 24 στη Θεσσαλονίκη, με τον οδηγό να δέχεται επίθεση επειδή ζήτησε από τον επιβάτη να φορέσει μάσκα για τον κορoνοϊό, με το τρίτο μέρος του επεισοδίου να εκτυλίσσεται και πάλι στη μέση του λεωφορείου, με μια μάχη σώμα με σώμα.

Μάχη σώμα με σώμα

Στο βίντεο που τράβηξε επιβάτης, διάρκειας περίπου 2 λεπτών, φαίνεται το λεωφορείο να έχει σταματήσει και τις πόρτες να παραμένουν κλειστές. Όλη αυτήν την ώρα, μόνο ένας απ’ τους υπόλοιπους επιβάτες πλησίαζε κατά διαστήματα και προσπαθούσε να επαναφέρει την ηρεμία. Μάταια όμως.

Το βίντεο άρχισε από χθες να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί αντιδράσεις.

Όπως ανέφεραν επιβάτες, ο οδηγός έκανε, ως όφειλε, σύσταση για τη μάσκα με το που είδε έναν μεσήλικα να μπαίνει μέσα δίχως να φοράει. Εκείνος όμως όχι μόνο δε συνετίστηκε, αλλά με το μπουκάλι που κρατούσε, άρχισε να απειλεί.

Λίγο αργότερα όταν οι τόνοι έπεσαν, το λεωφορείο συνέχισε τη διαδρομή του και ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου κατέβηκε στην επόμενη στάση, χωρίς να συλληφθεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις