«Καταπέλτης» το πόρισμα Βουρλιώτη – Έτσι κάλυπτε τις μεγάλες αγορές ακινήτων o Γ Τράγκας

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η διάταξη αποκαλύπτει με ενάργεια και σαφήνεια τον τρόπο και τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο εκλιπών, σε γνώση της συζύγου του, για να καλύπτει τις αγορές μεγάλης αξίας ακινήτων μέσω ενός δαιδαλώδους δικτύου offshore επιχειρήσεων οι οποίες στη συνέχεια μεταβίβαζαν τα ακίνητα αυτά στον Γιώργο Τράγκα και τη Μαρία Καρρά, παρακάμπτοντας με αυτό τον τρόπο τους ελέγχους του «πόθεν έσχες» των αγορών.

Με βάση τις έρευνες του κ. Βουρλιώτη, η περιουσία του ζεύγους σε ακίνητα και μετρητά ανέρχεται σε 23 εκατ. ευρώ, ενώ τα αντίστοιχα δηλωθέντα εισοδήματά τους από το 2002 έως το 2020, δηλαδή την περίοδο που αυτά αποκτήθηκαν, ήταν 5,95 εκατ. Ευρώ!

Μάλιστα ο κ. Βουρλιώτης στην ανάλυσή του που περιλαμβάνεται στην 9σέλιδη διάταξή του αναφέρει ότι η πραγματική περιουσία του εκλιπόντος είναι μεγαλύτερης αξίας, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για ύπαρξη επιπλέον περιουσιακών στοιχείων σε αρκετές χώρες του εξωτερικού που δεν κατέστη δυνατόν επί του παρόντος να εντοπιστούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις