Κωνσταντίνος Κατσίφας: Σε αυτοκτονία αποδίδει τον θάνατό του η Εισαγγελία Τιράνων!!

Δεν εχουν το θεό τους στην Αλβανία ! Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η εισαγγελία των Τιράνων κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο νεαρός που ήταν περικυκλωμένος από τους άνδρες της Ρενέα, αυτοκτόνησε για να μην παραδοθεί !!

Όπως αναφέρετε στην έκθεση, που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών.

Μάλιστα επειδή το θύμα έφερε δυο τραύματα, ένα στο σαγόνι κι ένα στο στήθος, οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν πως ο Κατσίφας έκανε την αυτοκτονία του να μοιάζει με δολοφονία, αφού όπως αναφέρετε το πρώτο χτύπημα στο σαγόνι ήταν ξώφαλτσο, η δεύτερη βολή ήταν η μοιραία.

Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία Αργυροκάστρου, που θα συντάξει τους επόμενους μήνες το οριστικό πόρισμα, με τα αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης να θεωρούν πιθανή την παύση των όποιων διώξεων σε βάρος των αστυνομικών που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το 2018, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αλβανικής αστυνομίας, στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.

Σχετικές δημοσιεύσεις