Κύπρος: Αρνητές ετοιμάζουν διαμαρτυρία στη Λευκωσία

Σε προωθητικό βίντεο για νέα διαμαρτυρία στη Λευκωσία γίνεται λόγος για μία πανδημία «ψεύτικη» ενώ στο πόστερ που κυκλοφόρησε τα τεστ και τα εμβόλια χαρακτηρίζονται ως «επιστημονικά ατεκμηρίωτα» – Πώς θα αντιδράσει η Αστυνομία Κύπρου αυτή τη φορά άραγε;

Αρνητές της πανδημίας, των εμβολίων και των μέτρων για αναχαίτιση του ιού προετοιμάζουν διαμαρτυρία το ερχόμενο Σάββατο, 20 Μαρτίου στη Λευκωσία στο πλαίσιο παγκόσμιας πρωτοβουλίας συνωμοσιολόγων που έχει ονομαστεί World Wide Rally for Freedom & Democracy.

Ειδικότερα, σε προωθητικό βίντεο για τη διαμαρτυρία στη Λευκωσία, το οποίο έχει κοινοποιηθεί σε ειδικό γκρουπ στην εφαρμογή Telegram γίνεται χαρακτηριστικά λόγος για μία «ψεύτικη πανδημία» και πως «έφτασε η μέρα για την ανθρωπότητα να ενωθεί και τους σκλάβους να ελευθερωθούν από τις αλυσίδες τους».

Με μελοδραματική μουσική υπόκρουση, στο βίντεο, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για όλους όσοι έχουν κατεβάσει το Telegram, παρατίθενται σε μία σειρά από slides και εικόνες τα πόστερ για τις ταυτόχρονες διαμαρτυρίες που θα γίνουν σε κάθε χώρα ξεχωριστά και υπογραμμίζεται πως «με μία παγκόσμια κραυγή διεκδικούμε την ελευθερία μας». 
 
Ειδικότερα, αναφέρεται: 

«Ναι στην ελευθερία λόγου, ελευθερία διακίνησης, ελευθερία άποψης, ελευθερία να ζήσουμε σαν άνθρωποι. Με πρόφαση μια ψεύτικη πανδημία καταστρέφουν ότι βρίσκουν μπροστά τους, υγεία, παιδεία και πολιτισμό. Ενωμένοι χέρι με χέρι, ένας αόρατος δεσμός από όλη την υφήλιο τους λέμε αρκετά!. Ξυπνήσαμε και ερχόμαστε». 

H διαμαρτυρία στην Κύπρο έχει προγραμματιστεί για να γίνει στις 5 το απόγευμα, το επόμενο Σάββατο, 20 Μαρτίου, στην πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Για τη διαμαρτυρία έχει πραγματοποιηθεί και ειδικό event στο Facebook το οποίο συνδημιουργήθηκε από ομάδες όπως οι Awaken Cypriots και η Διαμαρτυρία Λάρνακα.

Στο κείμενο του Facebook event, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Παγκόσμια Διαμαρτυρία για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία…

Αδελφές και αδελφοί,

Το Σάββατο 20 Μαρτίου, γίνεται μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία σε 70 (μέχρι τώρα) χώρες του κόσμου, ενάντια στα μέτρα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.

Είναι πρωτόγνωρη επειδή για πρώτη φορά θα ασκήσουμε το δυναμικό όπλο της σιωπής, και για πρώτη φορά θα ηγηθούν της διαμαρτυρίας, μητέρες με τα παιδιά τους, με λουλούδια στα χέρια.

Θα ακολουθούν οι υπόλοιποι και πάλιν σιωπηλοί, και όσοι θέλουν μπορούν να κρατούν πυρσούς ή λουλούδια…
Με τα διατάγματά τους κατέστρεψαν την ψυχολογία, την ελευθερία, την οικογένεια, τη κοινωνική μας ζωή, τα ήθη και έθιμα, τα γλέντια, τους γάμους και ότι άλλο μπορεί να χαροποιήσει τον άνθρωπο.

Έχουν καταπατήσει και προσβάλει τις κηδείες.
Έχουν καταστρέψει την οικονομία.

Τα τεστ και τα εμβόλια επιβάλλονται αφαιρόντας το δικαίωμα επιλογής του κάθε ατόμου και τώρα το επεκτείνουν και στα παιδιά μας.

Επιμένουμε στο δικαίωμα ελεύθερης επιλογής.

20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ……

Η δικιά μας αντεπίθεση θα γίνει με εκκωφαντική σιωπή, χωρίς

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΟ
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ…

επειδή στη διαμαρτυρία αυτή θα αποβάλουμε το «ΕΓΩ» μας. ΤΙΠΟΤΑ που να έχει τη παραμικρή πιθανότητα να μας διασπάσει.

ΜΟΝΟΝ ΑΓΑΠΗ.

Τα λουλούδια δείχνουν τη δύναμη της αγάπης και οι πυρσοί δείχνουν το φως που νικά το σκοτάδι.
Καλούμε την Αστυνομική Δύναμη Κύπρου να αρθεί στο ύψος αυτής της διαμαρτυρίας και να προστατεύσει τους διαμαρτυρόμενους και προ πάντων τα παιδιά και τις μητέρες τους.

Η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει από την Πλατείαν Ελευθερίας με προορισμό το Προεδρικό, στις 17:00 (5μμ)

Χρυσή ευκαιρία για όλους μας να παρουσιαστούμε σ’αυτή τη διαμαρτυρία της μεγάλης αλλαγής.

Η Κύπρος και η Ελευθερία μας χρειάζονται.
Ας μην απουσιάσει ΚΑΝΕΝΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις