Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου στις Σέρρες

Ανιματέρ και DJ αύριο Σάββατο στο κέντρο των Σερρών την Κυριακή ψάχνουμε τον αποκριάτικο θησαυρό μαζί με τον σύλλογο “Ο-Σίρις”

Μετά την μεγάλη επιτυχία , που σημείωσε η ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ 2023,  την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου οι Σερραίοι μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. θα φέρει αύριο Σάββατο 18/2/2023 και ώρα 12:00μ.μ., τα γνωστά σε όλους «ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ», προκειμένου να διασκεδάσουν τα παιδιά με ανιματέρ και ξυλοπόδαρους, ενώ ο DJ Πέτρος Καραστογιάννης θα μας βάλει στο αποκριάτικο κλίμα με τη μουσική του.

Την Κυριακή 19/2/2023 ψάχνουμε.. τον αποκριάτικο θησαυρό στις Σέρρες. Ο Δήμος Σερρών και η  Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών, σε συνεργασία με τον σύλλογο αθλητικού προσανατολισμού Σερρών “Ο-Σίρις”,  διοργανώνουν εκδήλωση γνωριμίας με τον αθλητικό προσανατολισμό (orienteering) στις 11:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο των Σερρών. Φορέστε την αποκριάτική σας φορεσιά κι ελάτε να περάσουμε όμορφα. Σας περιμένουμε…

Το σημείο συγκέντρωσης (γραμματεία) θα είναι μπροστά από το  Αρχαιολογικό μουσείο Σερρών (Μπεζεστένι). https://goo.gl/maps/wLtzqMVPFUL15DYTA

Εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν και το Τριήμερο της Αποκριάς!!

Σχετικές δημοσιεύσεις