“Μαγνήτης” η 84η ΔΕΘ για όλες τις ηλικίες

Αμείωτο συνεχίζεται το ενδιαφέρον και αθρόα είναι η προσέλευση επισκεπτών στην 84η ΔΕΘ, στην οποία πραγματοποιείται πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων ψυχαγωγικού, επιχειρηματικού και ενημερωτικού χαρακτήρα.
Οι συναυλίες στο Τόξο της ΧΑΝΘ δίνουν με την σειρά τους τον δικό τους ιδιαίτερο τόνο στα βράδια της ΔΕΘ, καθώς πολλές χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες.

Την «σκυτάλη» από τους αδελφούς Τσαχουρίδη και τον Stavento παίρνει σήμερα ο Πάνος Κιάμος στην κεντρική σκηνή της ΔΕΘ.

Εντυπωσιακές παραμένουν οι επιδείξεις και οι επιχειρησιακές δράσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο περίπτερο 1. Για όποιον θέλει να βρεθεί στο πηδάλιο ενός Chinook, να πετάξει με ένα ελικόπτερο Apache, να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, να οδηγήσει ένα Leopard 2 ή να ζήσει, χωρίς κίνδυνο, τις πραγματικές συνθήκες κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς μέσα σε ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος, ο προορισμός είναι το περίπτερο 1.

Η Τιμώμενη Χώρα, Ινδία, εξακολουθεί και σήμερα να προσελκύει τους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ με τις φαντασμαγορικές εκδηλώσεις της. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Haute Monde παρουσιάζει στις 18:00 και στις 20:00 ένα εορταστικό show ως προπομπό των καλλιστείων Ms INDIA, όπως επίσης και ινδικούς χορούς Βollywood στην υπαίθρια σκηνή στο περίπτερο 13.

Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στο thessalonikifair.gr

Το σημερινό ωράριο της 84ης ΔΕΘ είναι 16:00 με 22:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις