Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό Ρομά στα Διαβατά – Έλεγχοι και συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στον οικισμό Αγία Σοφία στα Διαβατά πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σήμερα (13/1) το πρωί μετά το επεισόδιο που είχε σημειωθεί νωρίτερα, όταν συνελήφθησαν δύο άτομα για απείθεια, γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση άλλων Ρομά, γράφει το grtimes.gr.

Κατά την διάρκεια της νέας μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 68 άτομα, 57 οχήματα και μία οικία, ενώ κατά τη διενέργεια των ελέγχων συνελήφθη ένας 27χρονος Ρομά που συμμετείχε στα επεισόδια με τους αστυνομικούς, έχοντας προβεί σε φθορές περιπολικού.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν σε αυτοσχέδια χωματερή δίπλα στον οικισμό πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από όχημα και βεβαιώθηκαν τρεις τροχαίες παραβάσεις.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, του Τμήματος Ασφάλειας Δέλτα, και των Διευθύνσεων Τροχαίας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις