Μόλις πήραμε μια ματιά από το επερχόμενη βιογραφική ταινία της Amy Winehouse, “Back to Black” το 2024

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση ότι ο Sam Taylor-Johnson επρόκειτο να σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία της Amy Winehouse, Back to Black, με πρωταγωνίστρια τη Marisa Abela του Industry, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις. Ενώ το έργο υπογράφηκε από τον πατέρα της Έιμι, Μιτς Γουάινχαουζ, πολλοί πιστεύουν ότι έπαιξε πραγματικά έναν ρόλο στην καταστροφή της αείμνηστου τραγουδιστριας όπως αποκαλύφθηκε στο ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια το 2015, Έιμι.

Τώρα, οι θαυμαστές ρίχνουν μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο έργο (το οποίο αυτή τη στιγμή γυρίζεται και προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα το 2024) και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν αντιδεάσεις.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν από το σετ της ταινίας στο Λονδίνο, η Abela και ο συμπρωταγωνιστής της Jack O’Connell, ο οποίος υποδύεται τον πρώην σύζυγο της Winehouse, Blake Fielder-Civil, απεικονίζονται μια στιγμή όπου η Fielder-Civil συλλαμβάνεται ενώ η Winehouse ουρλιάζει και κλαίει ,ενώ κρατούνταν από την αστυνομία. Η Abela, ως Winehouse, φοράει ένα γκρι φανελάκι πάνω από ένα ακάλυπτο σουτιέν σε συνδυασμό με μια λεοπάρ φούστα και το χαρακτηριστικό χτένισμα της τραγουδίστριας σε στυλ κυψέλης και το μαύρο eyeliner της φαίνεται να τρέχει στο πρόσωπό της.

Σχετικές δημοσιεύσεις