Νέα βιβλία – Σμιλεύματα – Στην Άκρη του Αρχιπελάγους

Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ηλιαχτίδα η ποιητική συλλογή «Σμιλεύματα» και το παραμύθι «Στην Άκρη του Αρχιπελάγους» της συγγραφέως Αγγελικής Τριάντη.
Τη σελιδοποίηση και τη μακέτα της ποιητικής συλλογής «Σμιλεύματα» υπογράφει ο Κωνσταντίνος Σπανός. Το έργο τέχνης στο εξώφυλλο του βιβλίου φιλοτέχνησε η Βασιλική Τριάντη. Οι εικόνες, που εμπεριέχονται στο βιβλίο, φιλοτεχνήθηκαν από τη Λίζα Γιαννούρη, την Αλεξία Γιαννακοπούλου, την Αικατερίνη Γκιώκα, τη Δήμητρα Λαμπρέτσα, τη Σουζάνα Φύλλου και την Ντίνα Χασιάκου. Την επιμέλεια του βιβλίου έκαναν οι Εκδόσεις Ηλιαχτίδα. Τα «Σμιλεύματα» είναι ένα μπουκέτο από ποιήματα, που εμπνέονται από τον άνθρωπο, τις αξίες, την Ελλάδα μας, τα ιδανικά της ζωής, τα συναισθήματα, τις σχέσεις, τη φύση και το χρόνο.

Την εικονογράφηση και τη σελιδοποίηση του παραμυθιού «Στην άκρη του Αρχιπελάγους» έκανε η Βάσια Παπαδοπούλου. Στις σελίδες του παραμυθιού ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας, που μια οικογένεια ταξιδεύει στην Ικαρία, όπου μαζί με τους συγγενείς ζουν ωραία το καλοκαίρι. Γνωρίζει την ιστορία, την παράδοση και τον τόπο.

Σχετικές δημοσιεύσεις